LibertyGlobal

Als Managing Editor bij Hemels Publishers (nu HeadOfficeNL) was ik creatief, commercieel, redactioneel en operationeel verantwoordelijk voor de content marketing van klanten als  UWV, Liberty Media, DaimlerChrysler France, Nashuatec en Bouwfonds.
Dit voorbeeld van Liberty Media (moederbedrijf van o.a. UPC en Ziggo) was het internationale personeelsblad en verscheen in tien verschillende talen.
Ooit een tijdschrift gemaakt in het Frans? Bien sȗr! Pas de problème. Het Mercedes Magazine verschijnt nog steeds in negen Europese landen, in tien talen. Voor elke uitgave werd naast het algemene, internationale deel ook een aanzienlijk deel lokale content geproduceerd met een internationaal netwerk van journalisten, fotograferen en vertalers. Als verantwoordelijke voor Frankrijk, begeleidde ik het complexe proces voor de Franse uitgaven.

Voor alle magazines waren mijn hoofdredactionele taken conceptontwikkeling (zodanig dat het ook naar andere middelen te vertalen is), bladformule ontwikkelen, redactieplannen maken, voorzitten redactievergaderingen, redactie, freelancers en leveranciers briefen, beoordelen & aansturen, advisering klant, planning en budget bewaken.

Coraline Krak
Coraline Krak

Latest posts by Coraline Krak (see all)